кадър и видео: FOX10 NewsПожарникарите са използвали хидравлично устройство, наричано още Челюстите на

...
кадър и видео: FOX10 NewsПожарникарите са използвали хидравлично устройство, наричано още Челюстите на
Коментари Харесай

Сън: Тайгър Уудс не е бил пиян, когато е катастрофирал

кадър и видео: FOX10 News

Пожарникарите са употребявали хидравлично устройство, наричано още „ Челюстите на живота ”, с което да разпънат деформираните ламарини и да извадят спортиста. 

Той бил в схващане, когато е бил изваден от колата. 

45-годишният американски голфър Тайгър Уудс не е бил пийнал, нито на лекарства и няма да му бъде предявено обвиняване за злополуката, при която колата му - джип Genesis GV80 за 50 000 $. излезе от пътя и се претърколи няколко пъти настрана, заяви „ Сън “. Той бил в схващане и доста спокоен, споделиха на конференция от шерифската работа на окръг Лос Анджелис.

Уудс бе измъкнат от колата с рязане на ламарини от екипа пожарникари, след което бе превозен в болница за незабавна интервенция, напомня Дарик. 
Лекарите споделиха, че Уудс е имал фрактури в горната и долната част на пищяла и фибулата - което значи, че счупванията са довели до накъсване на костите. Хирурзите са укрепили счупванията с железни винтове и щифтове.
 

На конференция в сряда сутринта шерифът на окръг Лос Анджелис Алекс Вилануева удостовери, че Уудс няма да бъде измамен под наказателна отговорност за случая.

" Ние не обмисляме никакви обвинявания в тази злополука ", сподели той. " Това остава случай, случаят не е закононарушение, те се случват, за жалост ", сподели шерифът.

На въпрос дали на мястото на случая са направени проби за алкохол или не, Вилануева сподели: " Той беше изтрезнял - няма доказателства за алкохол, няма доказателства за каквито и да било медикаменти или опиати. "

Шерифът добави, че в транспортното средство има черна кутия, която ще бъде изтеглена, предполагайки, че " скоростта може да е фактор за този случай ".

Съобщава се, че Уудс е просрочен с към 30 минути за среща със звездите от НФЛ Дрю Брийс и Джъстин Хърбърт за урок и фотосесия.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР